daglig diabetes omsorg: søvn, vekt, kontrollere blodsukkeret, og mer

diabetes Trender

Du må lære å ta ansvar for din helse hver dag for å leve godt med type 2 diabetes. Den gode nyheten er at det er mange trygge måter å ta vare på din tilstand hjemme. De hjelper deg å administrere din sykdom akkurat som du administrere andre deler av livet ditt, som arbeid, husarbeid, og familien budsjett. Og de kan hjelpe deg til å føle kontroll over din helse.

Hvis barnet ditt har nylig blitt diagnostisert med type 1 diabetes, vil familien ha en læringskurve som du får taket på riktig stell og en ny rutine; Livet vil endre seg, men med tiden vil du få mer komfortabel med denne “nye normal; Mens du gjør justeringer, kan du ta trøst i å vite dette autoimmun sykdom trenger ikke å begrense barnet.” Barn med diabetes kan gjøre alt andre barna kan gjøre “, sier Andrea Petersen Hulke av Juvenile Diabetes Research Foundation.

Kunnskap er makt når det kommer til blodsukkeret. Hvis du finner dine nivåer er ikke der de skal være, kan du ta skritt for å få dem tilbake på sporet. Så sørg for å sjekke jevnlig. Noen grunnleggende tips

Bærer noen ekstra pounds? Hvis du er overvektig, uansett hvor tung du er, kan du kutte blodsukkeret hvis du slanke seg. Selv miste 10 eller 15 pounds har helsemessige fordeler.

Vekttap kan

Sjekk med legen din før du starter et vekttap plan. Deretter snakke med en diabetes pedagog eller ernæringsfysiolog for å finne ut noen sunne endringer som du kan feste med i en mannsalder. En bedre kosthold og mosjon rutine kan være en stor hjelp. Men hvis de vaner ikke har fungert for deg, spør legen din om vekttap medisiner eller kirurgi kan være et godt alternativ.