depresjon symptomer: tristhet, mangel på energi, gråt, og flere

depresjon Trender

Alle på et eller annet tidspunkt har følt deprimert, trist eller blå. Føler deprimert er en normal reaksjon på tap, livets kamper, eller en skadet selvfølelse. Men noen ganger følelsen av tristhet blir intens, som varer i lange perioder av gangen, og ledsaget av andre fysiske symptomer (som for eksempel lav energi, forstyrret søvn, og appetitt endringer) som hindrer en person fra å leve et normalt liv. Dette er klinisk depresjon, en psykisk lidelse som, hvis venstre ubehandlet, kan forverres, som varer i år, og ytterligere forverret, og kanskje til og med føre til selvmord. Det er viktig å gjenkjenne tegn på depresjon og søke hjelp hvis du eller din kjære en stille depresjon symptomer.

Under Affordable Care Act, vil mange helseforsikring planer dekker forebyggende psykisk helsevern, inkludert screening tester for depresjon og alkoholmisbruk, uten kostnader for deg. Lære mer.

Helseforsikring senter

Hvis du eller noen du kjenner viser noen av følgende advarsel skilt, ta kontakt med en mental helse profesjonell umiddelbart eller dra til legevakten for umiddelbar behandling.

KILDE

National Institute of Mental Health: “Hva er tegn og symptomer på depresjon?”

Koreas nye e-serien på diagnostisering, behandling, og leve med overspisingslidelse

Tristhet mesteparten av dagen nesten alle da; Tap av energ; Følelser av håpløshet eller worthlessnes; Tap av nytelse fra ting som en gang var pleasurabl; Vanskelighetsgrad concentratin; Lyste gråt; Vanskeligheter med å gjøre vedtak; Irritabilit; Økt behov for erm; Insomnia eller manglende evne til Slee; Uforklarlig verking og smerte; Magesmerter og fordøyelses problem; Redusert sex driv; Seksuell problem; headach; En endring i appetitt forårsaker vekttap eller vekt gai; Tanker om døden eller suicid; Forsøk på selvmord