diabetes og kosttilskudd: risiko og fordeler

diabetes Trender

Kan kosttilskudd virkelig hjelpe kontroll diabetes? Hvis du er som mange mennesker med diabetes, kan du lurer på om annonsene du har sett eller hørt er sant. Ta noen minutter å lære hvordan diabetes og kosttilskudd kan være en god blanding – eller et set-up for problemer.

Kosttilskudd er vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer komponenter som for eksempel urter. Du tar dem med munnen. Kosttilskudd kan noen ganger gi ekstra ernæringsmessige fordeler til folk med spesielle helseproblemer, blant annet diabetes. Imidlertid vil de fleste mennesker med diabetes har fortsatt å ta tradisjonelle reseptbelagte medisiner for å holde blodsukkeret i kontroll.

Så langt er det ikke nok forskning til å støtte konkrete anbefalinger for diabetes og kosttilskudd. Pågående studier peker på to mineraler som kan knyttes til blodsukkerkontroll.

Hvis du ikke er forsiktig, kan diabetes og kosttilskudd være en farlig blanding. Her ser du hvorfor

The Diabetes Association sier at det er ingen bevis for at vitamin eller mineraltilskudd vil gagne folk med diabetes som ikke har en faktisk mangel.

Snakk med legen din. Det er det første trinnet i å avgjøre om ikke å blande diabetes og kosttilskudd. Han eller hun kan diskutere mulige fordeler og risiko ved kosttilskudd.

Din lege eller apotek kan også sjekke at eventuelle kosttilskudd du tar ikke vil samhandle farlig med medisiner.

Sørg for å liste opp noen kosttilskudd du tar når du forteller din lege eller annet helsepersonell om dine medisiner.

KILDE; Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin: “Hva er i Bottle En introduksjon til Kosttilskudd?”. : “Diabetes:. Alternativ medisin” Oppdatert. National Institutes of Health: “Magnesium.” University of Maryland Medical Center: “Chromium.