diagnostisere kroniske bekkensmerter

Kvinners helse trender

Din bekkensmerter kan ikke ha en åpenbar årsak. Det kan ta litt tid og krefter på å finne ut av det. Ifølge International bekken Pain Society, har 61% av kvinner som lider av kroniske bekkensmerter ikke vet hva som forårsaker det. Men med riktig diagnose, kan du få lindring. Det er spesialister du kan slå til og tester som kan gjøres for å finne ut hvorfor du har smerter og hva som kan gjøres med det.

Først må en detaljert liste over dine symptomer, både fysisk og følelsesmessig, for å dele med legen. Også notere

Fordi kroniske bekkensmerter har ofte mer enn én årsak, må du kanskje å se mer enn en spesialist. Din gynekolog ville være en god person å se først. For noen kvinner, er bekkensmerter relatert til et problem med den reproduktive system. Andre mulige årsaker inkluderer problemer med musklene i bukveggen, blære, eller tarmer.

Først vil du ha et bekken eksamen. Deretter vil legen

Tester som kan utføres omfatte blodprosent, graviditetstest og testing for infeksjon som klamydia og gonoré. I tillegg kan en urinprøve bidra til å identifisere om en urinveisinfeksjon kan være årsaken til bekkensmerter.

Når du begynte å ha hver Sympto; Alt du har prøvd har hjulpet med pai; Om smerte er bedre eller verre på visse tidspunkt; Hvis smertene er relatert til din menstruasjonssyklus eller seksuell activit; Enhver skade, sykdom eller operasjon du har hatt

En bekken eksamen kan være nok til å diagnostisere problemet, eller i det minste en del av den. Men legen kan være lurt å gjøre en avbildning test som en transvaginal ultralyd, CT scan eller en MR-undersøkelse av abdomen og bekken for et mer komplett bilde.

Radiologisk tester kan være nyttig for å diagnostisere