diapering baby: bleie utslett, gjær infeksjon

 arkiver innhold etter 2 år for å sikre våre lesere kan lett finne den mest betimelig innhold; For å finne den mest oppdaterte informasjonen, vennligst skriv emnet du er interessert i vår søkeboks.

Er barnet ditt plaget av bleieutslett? Det er mange ting du kan gjøre for å forebygge og behandle dette problemet, sier barnelege Laura Jana, MD, medforfatter av Overskrift hjemme med nyfødte: Fra fødsel til virkelighet.

Det er to hovedårsaker til bleie utslett: kontakt irritasjon og gjær.

Babyer som tar antibiotika (eller hvis amming moms tar dem) er mer utsatt for denne type bleie utslett fordi medisinene dreper gode bakteriene som holder gjær fra voksende. Plus, kan antibiotika forårsake diaré, som irriterer huden.

Endre babyens bleie så snart du vet det er vått eller skittent. Men hvis den lille er napping og hun ikke har sensitiv hud som er utsatt for bleie utslett, kan du sannsynligvis vente til hun er våken. Når det er sagt, hvis du slår inn for natten, og du vet at barnet ditt har en skitten bleie, ikke la henne sove i det hele natten.

Noen foreldre liker å bruke babypudder for å redusere fuktigheten i bleieområdet. Cornstarch kan faktisk forverre en gjær bleie utslett. Hvis du ønsker å bruke pulver, pass på at det ikke har talkum. Hell pulveret forsiktig i hendene, bort fra babyens ansikt, og deretter forsiktig klapp henne bunnen.

Hyppige bleie endringer er et must. Ved hver endring, bør du rengjøre bleieområdet med varmt vann og en myk vaskeklut eller en baby tørk som ikke inneholder hud-irriterende alkohol eller parfyme.