erektil dysfunksjon alternative løsninger: kosttilskudd, urter, og flere

Erektil dysfunksjon Trender

En helse behandling som ikke er klassifisert som standard Western medisinsk praksis er referert til som «alternative» eller «komplementære». Alternative behandlinger inkluderer kosttilskudd, urtemedisin og akupunktur, for eksempel.

Kosttilskudd: Kosttilskudd inkludert aminosyren arginin, bioflavonoider, sink, vitamin C, vitamin E, og linfrø måltid har blitt brukt til å forbedre erektil funksjon. I tillegg er det enkelte ED pasienter med lave nivåer av hormonet Dehydroepiandrosteron (DHEA) viste bedring i erektil funksjon etter å ha mottatt supplerende doser av DHEA. Men fordi den langsiktige sikkerheten til DHEA ikke er kjent, de fleste eksperter anbefaler ikke å bruke den.

Naturmidler: Asiatisk ginseng og ginkgo biloba antas å forbedre erektil funksjon hos noen menn. Men, bør du oppsøke lege før du tar noen urte kosttilskudd for å sikre at de er trygge.

Acupunctur; En gammel kinesisk metode for healing som innebærer å holde seg veldig fine, solide nåler i spesifikke punkter på kroppen, stimulerer akupunktur kroppens evne til å motstå eller overvinne sykdommer og tilstander ved å korrigere “ubalanser”. Akupunktur har hjulpet noen menn med ED.

Hvis du har ereksjonsproblemer, bør du oppsøke lege for å finne årsaken og lære om behandlingstilbud.

Husk at fordi de fleste alternative og komplementære behandlinger ikke er regulert, er det vanskelig å vite hva du får. Her er noen tips å følge når de vurderer å bruke naturmidler for erektil dysfunksjon.

KILDE: National Center for Biotechnology Information.