eye spyling – emneoversikt

Flushing øyet kan lindre milde øyesymptomer, og er den viktigste førstehjelpstiltak for et kjemisk stoff i øyet. Jo før du får en kjemisk ut av øyet, jo mindre skade den kan gjøre.

Stå under en dusj med åpne øyne; Sett ansiktet under rennende vann; Bruk en kjøkkenvasken sprøyta ved lavt trykk; Fordyp ansiktet ditt i en vask eller gryte fylt med vann; Kjør vann fra en hageslange over øyet (ikke bruk spray munnstykke); Hell vann fra en mugge eller jug ​​over øyet.

Lutein og zeaxanthin, funnet sammen i mange grønnsaker, er potente antioksidanter. Hos mennesker opptrer de i høye konsentrasjoner i øyet, inkludert linsen, netthinnen, og makula. Av den grunn, lutein og zeaxanthin er tenkt å være avgjørende for sunt syn; Eye-relaterte fordeler: Lutein og zeaxanthin beskytte øynene mot skadelige høyenergi lysbølger, slik som noen ultrafiolette stråler i sollys. Studier tyder på at høye nivåer av lutein og zeaxathin i øyevevet er knyttet …

Skyll øyet fra det indre hjørnet mot det ytre hjørnet. Dette hindrer en substans i øyet fra å vaske inn i det andre øyet. Spyling av øyet vil være lettere hvis du har noen som kan hjelpe deg.

Enhver av de følgende kan gjøres for å skylle øyet. Du må holde øyelokkene åpne mens du

Ikke bruk alkohol for å skylle øyet.