factrel

Terapeutisk Klasse: Endokrine-Metabolsk Agent

Bruker For Factrel

Farmakologisk Klasse: Gonadotropin Releasing Hormone Agonist

Gonadorelin brukes til å teste hvor godt hypothalamus og hypofysen fungerer. Det er også brukt til å forårsake eggløsning (frigjøring av et egg fra eggstokken) hos kvinner som ikke har regelmessig eggløsning og menstruasjon fordi hypothalamus kjertel ikke slipper nok GnRH.

Gonadorelin kan også brukes til andre forhold som bestemmes av legen din.

Når et legemiddel har blitt godkjent for markedsføring for en bestemt anvendelse kan erfaring viser at det er også nyttig for andre medisinske problemer. Selv om det ikke spesifikt er inkludert i produktmerking, er Gonadorelin brukes i visse pasienter med følgende medisinske tilstander

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Gonadorelin, brukt som en test, er kun undersøkt hos barn 12 år og eldre. Medisinen har ikke forårsaket forskjellige bivirkninger eller problemer hos barn 12 år og eldre enn det gjør hos voksne. Barn opp til 12 år kan ikke være følsomme for virkningene av Gonadorelin. Spedbarn kan være svært følsomme for virkningene av gonadorelin og bruk hos spedbarn er ikke anbefalt.

Før du bruker Factrel

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Ved hjelp av denne medisin med en hvilken som helst av de følgende legemidler anbefales vanligvis ikke, men kan være nødvendig i noen tilfeller. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Hvis du har en test gjort med Gonadorelin, vil en eller flere prøver av blodet ditt bli tatt. Deretter gonadorelin er gitt ved en intravenøs (inn i en vene) eller et subkutant (under huden) injeksjon. Med regelmessige tider etter at medisinen er gitt, vil flere blodprøver tas. Da resultatene av testen vil bli studert.

Noen medisiner som gis ved injeksjon eller ved injeksjon pumpe noen ganger kan det bli gitt hjemme til pasienter som ikke trenger å være på sykehuset. Hvis du bruker denne medisinen hjemme, sørg for at du forstår og nøye følge legens anvisninger.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

For Lutrepulse pumpe- Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk. Dette vil tillate legen å se om medisinen fungerer og for å avgjøre om du bør fortsette å bruke det.

Hvis du bruker Gonadorelin å hjelpe deg å bli gravid, følge legens råd om den beste tiden å ha samleie. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre når du har samleie ikke vil resultere i en graviditet med tvillinger eller trillinger.

Fortell legen din når du mistenker at du er gravid.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Riktig bruk av Factrel

Tilgjengelighet Utgått Utgått

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Amenoré progesteron, Depo-Provera, medroksyprogesteron, Provera, noretindron, Prometrium, Camila, Jolivette, Endometrin, Ortho Micronor, Aygestin, Depo-Provera antikonsepsjon

Forholdsregler når du bruker Factrel

Gonadotropin mangel Gonadorelin

 eller gå delta i Factrel støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.

Factrel bivirkninger

Factrel (Gonadorelin)