Familien trening: planlegger å kjøre eller gå en 5k

Leter du etter en flott måte å få alle i bevegelse? Tog som en familie å gå eller kjøre en 5K løp.

Hvis familien er ikke alle som er aktiv, gi dere selv ca 6-8 uker å bli klar. Finn en “morsom run” for ditt første løp. Disse 5ks er vanligvis familie- og barnevennlig med en blanding av turgåere og løpere. Sjekk på samfunnshus, YMCAs eller treningssentre, kirker, kjører klubber, eller online.

Når du har rase dato satt, legger et diagram på kjøleskapet slik at familiemedlemmer kan spore utviklingen deres og se nedtellingen til den store dagen.

Enten du kjører eller spasertur vil blant annet avhenge av hvordan passer din familie er, og dels av alderen på barna. For å kjøre, bør barna trolig være minst 7 eller 8 år gammel. Hvis målet ditt er å gå løpet og ha det gøy, kan barn i alle aldre deltar. Småbarn og yngre barn kan ha til å hoppe i en barnevogn nå og da. Sjekk på eventuelle alders regler eller barnevogn retningslinjer fastsatt av arrangøren.

Husk, er ditt virkelige mål å hjelpe familien forelsker seg i fysisk aktivitet og gjøre det til en livslang vane.

Det handler om å være aktiv i livet. Begynn tidlig og de vil bli begeistret for det. Det handler ikke om øvelsen, “sier treningsfysiolog Anthony Wall. Han er direktør for faglig utdanning for Council on Exercise.” Det handler om å gjøre noe som en familie som er aktiv og hyggelig.

Når du snakker med din familie om 5K, sørg for å snakke om hvordan det er fu; Ikke at det er noe de må gjøre.