fertinorm hk

Terapeutisk Klasse: Kvinne Reproductive Agent

Bruker For Fertinorm Hp

Farmakologisk Klasse: Human follikkelstimulerende hormon

Urofollitropin vil bidra til å utvikle og slipp egg hos kvinner som ikke har vært i stand til å bli gravid på grunn av problemer med eggløsningen, og har allerede fått en medisin for å kontrollere sin hypofysen.

Denne medisinen brukes også hos kvinner med sunne eggstokkene som er registrert i en fruktbarhet program som heter assistert befruktning (ART). ART bruker prosedyrer som for eksempel in vitro fertilisering (IVF). Urofollitropin brukes sammen med humant choriongonadotropin (hCG) i disse fremgangsmåtene.

Urofollitropin er ofte brukt i kvinner som har lave nivåer av FSH og altfor høye nivåer av LH. Kvinner med polycystisk ovariesyndrom har vanligvis hormonnivået som dette og er behandlet med urofollitropin å gjøre opp for den lave mengder FSH. Mange kvinner blir behandlet med urofollitropin har allerede prøvd clomiphene (f.eks Serophene) og har ikke vært i stand til å tenke enda. Urofollitropin kan også brukes for å bevirke at eggstokk for å produsere flere follikler, som deretter kan bli høstet for bruk i kjønnscelle i egglederen (GAVE) eller in vitro fertilisering (IVF).

Dette legemidlet er bare tilgjengelig med legens resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Før du bruker Fertinorm Hp

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av urofollitropin injeksjon i den pediatriske populasjonen. er ikke etablert sikkerhet og effekt.

Passende studier på forholdet mellom alder til effektene av urofollitropin injeksjon er ikke utført i geriatrisk befolkningen.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Fortell din lege hvis du tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie (over-the-counter [OTC]) medisin.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder urofollitropin. Det kan ikke være spesifikke for Fertinorm Hp. Vennligst les med forsiktighet.

En sykepleier eller annet utdannet helsepersonell vil gi deg denne medisinen. Denne medisinen er gitt som et skudd under huden eller i en muskel.

Urofollitropin brukes sammen med et annet hormon som kalles humant choriongonadotropin (hCG). På riktig tid, vil legen eller sykepleieren gi deg denne medisinen.

Denne medisinen kommer med en pakningsvedlegget. Les og følg disse instruksjonene nøye. Rådfør deg med lege eller apotek dersom du har noen spørsmål.

Du kan bli undervist i hvordan å gi medisinen hjemme. Hvis du bruker denne medisinen hjemme

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Ring din lege eller apotek for å få instruksjoner.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Spør helsepersonell om hvordan du bør kvitte deg med noen form for medisin du ikke bruker.

Oppbevar ubrukte legemidlet i kjøleskap eller ved værelsestemperatur, beskytte mot lys. Etter blanding skal det umiddelbart. Kast ubrukte blandet medisin.

Riktig bruk av urofollitropin

Kast brukte kanyler og sprøyter i en hard, lukket beholder at nålene ikke kan rote gjennom. Hold emballasjen unna barn og kjæledyr.

Det er svært viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk for å sikre at medisinen fungerer som den skal, og for å se etter uønskede effekter. Blod og urinprøver, og ultralydundersøkelser for å se etter eventuelle uønskede effekter forårsaket av denne medisinen.

Ring legen din med en gang hvis du tror du har blitt gravid mens du bruker denne medisinen. Du kan ha en høyere risiko for graviditet utenfor livmoren eller abort hvis du blir gravid mens under IVF prosedyrer. En graviditet utenfor livmoren kan være en alvorlig og livstruende tilstand. Det kan også føre til problemer som kan gjøre det vanskeligere for deg å bli gravid i fremtiden.

Denne medisinen kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert anafylaksi. Anafylaksi kan være livstruende og krever øyeblikkelig legehjelp. Ring legen din med en gang hvis du har utslett, kløe, problemer med å puste, problemer med å svelge, eller noen hevelse i hendene, ansiktet eller munnen mens du bruker denne medisinen.

Dersom legen din har bedt deg om å registrere din basal kroppstemperatur (BBT) daglig, sørg for at du vet hvordan du gjør dette. Følg nøye legens anvisninger.

Denne medisinen kan øke risikoen for å ha et problem med eggstokkene kalles ovarialt hyperstimuleringssyndrom (OHSS). OHSS er et alvorlig problem som kan være livstruende. Ring legen din med en gang hvis du har sterke smerter i nedre mageregionen, kvalme, oppkast, vektøkning, diaré, redusert urinmengde, eller problemer med å puste.

Denne medisinen kan øke risikoen for å få blodpropp, hjerteinfarkt eller hjerneslag. Dette er mer sannsynlig hos personer som allerede har hjertesykdom. Kontakt legen din med en gang hvis du har brystsmerter, tetthet i brystet, en rask eller uregelmessig hjerterytme, uvanlig rødme eller varme i huden, økt hoste, pustevansker, plutselig problemer med å puste om natten, eller unormal hevelse i ankler eller ben. Disse kan være symptomer på alvorlige hjerteproblemer eller blodpropp.

Denne medisinen kan føre til mer enn ett egg til å bli løslatt fra eggstokken samtidig. Dette betyr at du kan bli gravid med mer enn ett barn. Snakk med legen din om denne muligheten før du begynner å bruke legemidlet.

Forholdsregler når du bruker Fertinorm Hp

Denne medisinen kan øke risikoen for å få kreft i eggstokkene hvis du har mottatt det mer enn én gang for å bli gravid. Snakk med legen din om denne risikoen.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Etter at du slutter å bruke denne medisinen, kan det likevel gi noen bivirkninger som trenger oppmerksomhet. I løpet av denne perioden, sjekk med legen din umiddelbart hvis du merker følgende bivirkninger

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Fertinorm Hp bivirkninger

urofollitropin

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Graviditet Kategori X Ikke for bruk under graviditet

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Hårsekken Stimulering urofollitropin, Menopur, Gonal-f, follikkelstimulerende hormon, Follistim, menotropins, Luveris-, Gonal-f RFF, Follistim AQ Cartridge

Kvinne Infertilitet Clomid, clomiphene, HCG, Pregnyl, choriongonadotropin (hCG), Novarel, Ovitrelle, urofollitropin, Menopur, Serophene, menotropins, Luveris-

 eller gå delta i urofollitropin støttegruppe for å få kontakt med andre som har samme interesser.