fett smash kosthold anmeldelse: detox og diett faser

Hvis du er klar til å “knuse” dårlige matvaner i favør av å bygge gode, kanskje The Fat Smash Diet være noe for deg.

Navnet høres kanskje radikalt, men planen er basert på sunne prinsipper. For eksempel, du spiser mye frukt og grønnsaker.

Det er ikke en overnatting fikse. Gi den 90 dager, og du vil endre ditt forhold til mat.

Planen kommer fra Ian K. Smith, MD, som sitter i presidentens Council on velvære, Sport og ernæring og er forfatter av andre diett bøker, inkludert Shred og 4-Day Diet.

Denne dietten har fire faser

Planen starter strenge, men det blir ganske lett å følge senere, og det etterlater deg med gode vaner som varer.

Begrensninger: Du har mest begrensninger under dietten første fase. Det varer bare 9 dager, men det er en stor forandring fra den typiske dietten.

Matlaging og shopping: Du kan kjøpe mange matvarer ferdig. Men forbereder hjemme anbefales at du kontrollerer porsjonsstørrelser og vet nøyaktig hva som er i den. Boken inneholder enkle eksempel oppskrifter for hver fase.

Pakket mat eller måltider: No.

I person møter: Nei.

Øvelse: Øvelse er nødvendig, og du vil trene lengre og hardere i hver fase. Du starter med minst 30 minutter med cardio trening, og gradvis legge mer tid. Du starter vekttrening i den siste fasen av planen.

Vegetarianere og veganere: Ja. Du trenger bare alternative proteiner for å erstatte de kjøtt, egg og meieriprodukter.

Glutenfri diett: Gluten er ikke fokus for denne dietten, men hvis du ønsker å gå gluten-fri, kan du gjøre det arbeidet.

Kostnad: Prisene vil variere i ulike regioner av landet, men dagligvare kostnadene ville ikke være mer enn $ 30- $ 40 per uke for alle matvarer.

Support: Mange Fat Smash Kosten har sluttet de elektroniske kundestøttesamfunn knyttet til Smith. Facebook og Twitter samfunnet “Shredder Nation” er spesielt aktive. Selv om det er forbundet med Smiths senere bok, Shred, er mange medlemmer bruker The Fat Smash Diet og hans andre programmer.

Virker det?

Det er ingen forskning på suksessen av denne bestemte plan eller de langsiktige resultatene folk kan forvente. Planen inneholder en svært restriktiv første fase og semi-restriktive andre fase, men samlet er basert på sunne spise prinsipper, som gjør vekttap sannsynlig.

Er det bra for visse vilkår?

Bortsett fra de to første fasene, er planen i tråd med store helseorganisasjoner anbefalinger for vekttap. Det fremmer spise en diett lav på mettet fett og høy i frukt og grønnsaker, noe som gjør det til et fornuftig valg for folk med høyt kolesterol, diabetes, høyt blodtrykk eller hjertesykdom.

Når det er sagt, vil du fortsatt trenger å snakke med legen din for veiledning om medisiner endringer og hvor mye trening som er riktig for deg. Endringer i kosthold, mosjon og vekttap påvirke mengden av diabetes, blodtrykk, og andre medisiner du måtte trenge.

Du også må fremdeles følge råd fra din lege eller ernæringsfysiolog om hvor mye salt og karbohydrater du bør spise.

The Final Word

Styrkene i denne dietten er dens fokus på sunn mat og mosjon, og det faktum at det ikke utelukker matvaregrupper.

Dietten kan fungere for deg hvis du ønsker mange retning om hva du skal spise, selv om det ikke kan gi nok langsiktig støtte, fordi det er bare en 90-dagers plan.

Ulempene er at det starter veldig restriktiv, er ikke veldig fleksibel, og ikke har en plan for vekt vedlikehold.

Pass på: Gjenvinne tapte vekt er vanlig når vedlikehold – og de utfordringer som går sammen med det – er ikke et samlingspunkt i en diett.

Planen gradvis øker øvelse til en time om dagen, så hvis du hater å trene, eller har fysiske begrensninger, kan det ikke være for deg.

Det er også en god del av mat forberedelse involvert, så hvis du foretrekker å spise ute eller spise lettere mat, kan du finne denne dietten vanskelig å følge.

Husk at helserisikoen forbundet med “detox dietter” ikke er kjent. Så hvis du prøver dietten, være forsiktig og lytt til kroppen din.

KILDER

Ian K. Smith, MD, forfatter, The Fat Smash Diet.

John Karle, talsmann, St. Martins Press.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …