Gemtuzumab ozogamicin

Denne siden inneholder kortfattet informasjon om Gemtuzumab ozogamicin og en samling av lenker til mer informasjon om bruken av dette stoffet, forskningsresultater, og pågående kliniske studier.

Per 21 juni 2010, er Gemtuzumab ozogamicin ikke lenger tilgjengelig for nye pasienter, på grunn av bekymringer om stoffet er trygt og effektivt. Pasienter som allerede blir behandlet med dette stoffet kan fortsette sin behandling, avhengig av legens råd. Hvis du vil vite mer, se Gemtuzumab ozogamicin frivillig trukket seg fra amerikanske Markets.

Gemtuzumab ozogamicin opprinnelig ble godkjent for å behandle

Gemtuzumab ozogamicin fortsetter å bli studert i behandling av leukemi og andre forhold.

Definisjon fra Drug Dictionary – Detaljert vitenskapelig definisjon og andre navn på dette stoffet.

Gemtuzumab ozogamicin – En lay språk oppsummering av viktig informasjon om dette stoffet som kan omfatte følgende

Narkotika er ofte studert for å finne ut om de kan bidra til å behandle eller forebygge andre enn de som de er godkjent for forholdene. Denne pasientinformasjonen bladet gjelder bare for godkjent bruk av narkotika. Imidlertid kan mye av informasjonen gjelder også for ikke-godkjente bruksområder som blir studert.

Målrettet Cancer Therapies – Informasjon om bruken av dette stoffet til å behandle kreft.

Finn kliniske studier for Gemtuzumab ozogamicin – Sjekk for forsøk fra listen over kreft kliniske studier nå imot pasienter.

Viktig: Stoffet informasjon på denne siden er ment å være pedagogisk. Det er ikke en erstatning for medisinske råd. Opplysningene kan ikke dekke alle mulige bruksområder, handlinger, interaksjoner eller bivirkninger av dette stoffet, eller forholdsregler som må tas når du bruker den. Vennligst se din lege for mer informasjon om din spesifikke medisinske tilstand og bruk av dette stoffet.