gen-minoxidol aktuell

Bruker For Gen-Minoxidol

Terapeutisk Klasse: Alopecia Agent

Hvis hårvekst kommer til å forekomme ved bruk av minoxidil, oppstår det vanligvis etter at legemidlet er blitt brukt i flere måneder og varer bare så lenge som medisin fortsetter å bli brukt. Håravfall vil begynne igjen i løpet av noen få måneder etter minoxidil behandlingen er avsluttet.

, Er denne medisinen tilgjengelig uten resept.

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Passende studier er ikke utført på forholdet mellom alder til effektene av aktuell minoxidil hos barn. Sikkerhet og effekt er ikke klarlagt ..

Passende studier utført hittil ikke har vist geriatri-spesifikke problemer som ville begrense nytten av aktuell minoxidil hos eldre. Men studier har vist at medisinen fungerer best hos yngre pasienter som har en kort historie om hårtap. Minoxidil er ikke undersøkt hos pasienter eldre enn 65 år.

Før du bruker Gen-Minoxidol

Studier hos kvinner tyder på at denne medisinen utgjør minimal risiko for spedbarnet når det brukes under amming.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner anbefales ikke. Legen din kan bestemme å ikke behandle deg med denne medisinen eller endre noen av de andre medisinene du tar.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder Minoxidil. Det kan ikke være spesifikke for Gen-Minoxidol. Vennligst les med forsiktighet.

Denne medisinen kommer vanligvis med pasient instruksjoner. Det er viktig at du leser bruksanvisningen nøye.

Det er svært viktig at du bruker denne medisinen bare som anvist. Ikke bruk mer av det og ikke bruke det oftere enn legen bestilt. For å gjøre dette kan øke sjansen for at det blir absorbert gjennom huden. Av samme grunn, gjelder ikke minoxidil til andre deler av kroppen din. Absorpsjon i kroppen kan påvirke hjertet og blodårene og føre til uønskede effekter.

Ikke bruk andre hudprodukter på samme hudområdet der du bruker minoxidil. Hårfarge, hår permanents, og hår relaxers kan brukes under minoxidil terapi så lenge hodebunnen blir vasket like før påføring av hårfarge, permanent, eller relaxer. Minoxidil bør ikke brukes 24 timer før og etter at håret behandlingsprosedyren. Pass på å ikke doble doser av minoxidil å gjøre opp for eventuelle tapte doser.

Hvis du vil bruke minoxidil aktuell løsning

Hvis du vil bruke minoxidil aktuell skum

Hvis hodebunnen blir slipes, irritert eller solbrent, sjekk med legen din før du bruker minoxidil.

Minoxidil aktuell skum eller løsning er for bruk på bare hodebunnen. Hold denne medisinen vekk fra øyne, nese og munn. Hvis du ved et uhell skulle få noen i øynene, nesen eller munnen, skyll området grundig med kaldt vann fra springen. Hvis du bruker pumpen spray, være forsiktig med å puste i spray.

Ikke bruk skum i nærheten av varme eller åpen flamme, eller mens røyking. Ikke punkter, brekke, eller brenne sprayboks.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Hvis du glemmer en dose av denne medisinen, gjelder det så snart som mulig. Men hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den glemte dosen og gå tilbake til din vanlige doseringsplan.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Riktig bruk av minoxidil

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Brannfarlig: Holdes vekk fra ild eller flamme.

Det er viktig at legen din sjekke fremgangen på regelmessige besøk for å sikre at denne medisinen virker som den skal, og for å se etter uønskede effekter.

Fortell legen din dersom du merker fortsatt kløe, rødhet, eller brenning av hodebunnen når du har brukt minoxidil. Hvis kløe, rødhet, eller brenning er alvorlig, vaske medisin av og sjekk med legen din før du bruker det igjen.

Hårtap kan fortsette i 2 uker etter at du begynner å bruke minoxidil. Fortell legen din om hårtap fortsetter etter 2 uker. Også fortelle legen din hvis din hårvekst øker ikke etter bruk minoxidil i 4 måneder.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Forholdsregler når du bruker Gen-Minoxidol

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

Tilgjengelighet Rx / OTC Rx og / eller OTC

Graviditet Kategori C Risiko kan ikke utelukkes

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Gen-Minoxidol bivirkninger

minoxidil aktuell

Alopecia triamcinolon, minoxidil aktuell, Kenalog-40, Rogaine, Kenalog-10, Rogaine Kvinner, Etterveksten behandling for menn, Rogaine menn Extra Strength, Aristospan, Etterveksten behandling for kvinner