Glucagon Novo Nordisk

Terapeutisk Klasse: Glukose forordning, Antihypoglycemic

Bruker For Glucagon Novo Nordisk

Glukagon er også brukt under røntgen tester av magen og tarmene til å forbedre testresultater ved å slappe av musklene i mage og tarmer. Dette gjør også testing mer behagelig for pasienten.

Glukagon også kan brukes til andre forhold som bestemmes av legen din.

Glukagon er bare tilgjengelig med legens resept.

Når et legemiddel har blitt godkjent for markedsføring for en bestemt anvendelse kan erfaring viser at det er også nyttig for andre medisinske problemer. Selv om disse bruker ikke er inkludert i produktmerking, er glukagon brukes i visse pasienter med følgende medisinske tilstander eller som gjennomgår visse medisinske prosedyrer

Ved avgjørelsen av å bruke en medisin, må risikoen ved å ta medisinen veies opp mot det gode det vil gjøre. Dette er en avgjørelse du og legen din vil gjøre. For dette legemidlet, må følgende tas i betraktning

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noe uvanlig eller allergisk reaksjon på denne medisinen, eller andre legemidler. Også fortelle helsepersonell hvis du har noen andre typer allergier, for eksempel til mat, fargestoffer, konserveringsmidler eller dyr. For ikke-reseptbelagte produkter, lese etiketten eller paknings ingredienser nøye.

Dette legemidlet har blitt testet på barn, og i effektive doser, ikke har vist seg å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer enn det gjør hos voksne.

Før du bruker Glucagon Novo Nordisk

Mange medisiner har ikke blitt undersøkt spesifikt hos eldre mennesker. Derfor kan det ikke være kjent om de virker på akkurat samme måte som de gjør hos yngre voksne. Selv om det ikke er noen spesifikk informasjon sammenligne bruk av glukagon hos eldre med bruk i andre aldersgrupper, er det ikke forventet å forårsake forskjellige bivirkninger eller problemer hos eldre mennesker enn det gjør hos yngre voksne.

Det foreligger ikke tilstrekkelige studier på kvinner for å bestemme spedbarn risiko ved bruk av denne medisinen under amming. Veie de potensielle fordelene mot den potensielle risikoen før du tar denne medisinen mens du ammer.

Selv om visse legemidler ikke bør brukes sammen i det hele tatt, i andre tilfeller to forskjellige legemidler kan benyttes sammen selv om det kan forekomme en interaksjon. I disse tilfellene kan legen ønsker å endre dosen eller andre forholdsregler kan være nødvendig. Når du tar denne medisinen, er det spesielt viktig at helsepersonell vet om du bruker noen av legemidlene angitt nedenfor. Følgende interaksjoner har blitt valgt på grunnlag av deres potensielle betydning og er ikke nødvendigvis all-inclusive.

Ved hjelp av denne medisinen med noen av følgende medisiner kan føre til en økt risiko for visse bivirkninger, men ved hjelp av begge stoffene kan være den beste behandling for deg. Hvis begge medisiner er foreskrevet sammen, kan legen endre dosen eller hvor ofte du bruker den ene eller begge av legemidlene.

Visse medisiner bør ikke brukes på eller rundt tidspunktet for å spise mat eller spise visse typer mat siden interaksjoner kan forekomme. Bruke alkohol eller tobakk med visse medisiner kan også forårsake interaksjoner å skje. Diskuter med din lege bruken av medisinen med mat, alkohol eller tobakk.

Tilstedeværelsen av andre medisinske problemer kan påvirke bruken av denne medisin. Sørg for at du forteller legen din om du har andre medisinske problemer, spesielt

Denne delen inneholder informasjon om riktig bruk av en rekke produkter som inneholder glukagon. Det kan ikke være spesifikke for Glucagon Novo Nordisk. Vennligst les med forsiktighet.

Glukagon er et akuttmedisin og skal kun brukes som anvist av legen din. Sørg for at du og et familiemedlem eller en venn forstå nøyaktig når og hvordan du bruker denne medisinen før det er nødvendig.

Glukagon er pakket i en pakke med en ampulle med pulver inneholdende medisinen og en sprøyte fylt med væske til å blande seg med medisin. Anvisninger for blanding og injisering av medisin er i pakken. Les instruksjonene nøye og spør din lege for ytterligere forklaring, om nødvendig.

Glukagon bør ikke blandes etter utløpsdatoen som er trykt på settet og på ett hetteglass. Sjekk datoen regelmessig og erstatte medisin før den utløper. Den trykte utløpsdatoen gjelder ikke etter blanding, da ubrukte må kasseres.

Dosen av denne medisinen vil være forskjellig for forskjellige pasienter. Følg legens ordre eller instruksjonene på etiketten. Følgende informasjon omfatter bare den gjennomsnittlige doser av denne medisinen. Hvis dosen din er annerledes, ikke endre det med mindre legen din sier at du skal gjøre det.

Mengden av medisin som du tar avhenger av styrken på medisinen. Også antall doser man tar hver dag, tiden tillatt mellom dosene, og hvor lang tid man ta legemidlet avhenger av medisinsk problem som man bruker medisin.

Oppbevar medisin i en lukket beholder ved romtemperatur, vekk fra varme, fuktighet og direkte lys. Hold fryser.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ikke oppbevar utdatert medisin eller medisin ikke lenger er nødvendig.

Pasienter med diabetes bør være oppmerksom på symptomer på hypoglykemi (lavt blodsukker). Disse symptomene kan utvikle seg i en meget kort tid, og kan resultere fra

Med mindre rettet, vil hypoglykemi føre til bevisstløshet, kramper (anfall), og muligens død. Tidlige symptomer på hypoglykemi inkluderer: engstelig følelse, atferd endres tilsvarende til å være beruset, tåkesyn, kald svette, forvirring, kald og blek hud, konsentrasjonsvansker, tretthet, overdreven sult, rask hjerterytme, hodepine, kvalme, nervøsitet, mareritt, urolig søvn , skjelvinger, sløret tale, og uvanlig tretthet eller svakhet.

Symptomer på hypoglykemi kan variere fra person til person. Det er viktig at du lærer dine egne tegn på lavt blodsukker, slik at du kan behandle det raskt. Det er en god idé også å sjekke blodsukkeret ditt for å bekrefte at det er lav.

Riktig bruk av glukagon

Du bør vite hva du skal gjøre ved symptomer på lavt blodsukker oppstår. Å spise eller drikke noe som inneholder sukker når symptomene på lavt blodsukker første vises vil vanligvis hindre dem fra å bli verre, og vil trolig gjøre bruk av glukagon unødvendig. Gode ​​kilder til sukker inkluderer glukosetabletter eller gel, mais sirup, honning, sukkerbiter eller sukker (oppløst i vann), fruktjuice, eller nondiet brus. Hvis et måltid ikke er planlagt snart (en time eller mindre), bør du også spise et lett måltid, for eksempel kjeks og ost, eller en halv sandwich eller drikke et glass melk for å holde blodsukkeret fra å gå ned igjen. Du bør ikke spise hardt godteri eller mints fordi sukker ikke vil få inn i blodet raskt nok. Du bør heller ikke spise mat med høyt fett som sjokolade fordi fettet bremser ned sukker inn i blodstrømmen. Etter 10 til 20 minutter, sjekke blodsukkeret på nytt for å sikre at det ikke er fortsatt for lavt.

Fortell noen til å ta deg med legen din eller et sykehus umiddelbart hvis symptomene ikke bedres etter å ha spist eller drukket en søt mat. Ikke prøv å kjøre selv.

Hvis alvorlige symptomer som kramper (anfall) eller bevisstløshet oppstår, bør pasienten med diabetes ikke gis noe å spise eller drikke. Det er en sjanse for at han eller hun kan kvele fra ikke svelge riktig. Glukagon gis og pasientens lege bør kalles på en gang.

Dersom det blir nødvendig å injisere glukagon, bør et familiemedlem eller en venn vite følgende

Hold legen informert om hypoglykemiske episoder eller bruk av glukagon selv om symptomene er vellykket kontrollert, og det ser ut til å være noen problemer fortsatt. Fullstendig informasjon er nødvendig for legen å gi best mulig behandling av enhver tilstand.

Bytt ut tilførsel av glukagon så snart som mulig, i tilfelle en annen hypoglycemic episode oppstår.

Du bør ha en medisinsk identifikasjon (innvendig diameter) armbånd eller kjede til enhver tid. I tillegg bør du ta en innvendig diameter kort som viser din medisinske tilstand og medisiner.

Sammen med sine nødvendige effekter, kan en medisin føre til noen uønskede effekter. Selv om ikke alle disse bivirkningene kan oppstå, hvis de forekommer de trenger legehjelp.

Forholdsregler når du bruker Glucagon Novo Nordisk

Sjekk med legen din umiddelbart dersom noen av følgende bivirkninger oppstår

Sjekk med legen din så snart som mulig hvis noen av følgende bivirkninger oppstår

Noen bivirkninger kan forekomme som vanligvis ikke trenger medisinsk hjelp. Disse bivirkningene kan gå bort under behandlingen som kroppen justerer seg til medisinen. Dessuten kan det hende at helsepersonell skal kunne fortelle deg om måter å forebygge eller redusere noen av disse bivirkningene. Sjekk med din lege hvis noen av følgende bivirkninger fortsette eller er plagsomme, eller hvis du har spørsmål om dem

Andre bivirkninger som ikke er nevnt kan også forekomme hos noen pasienter. Hvis du merker andre virkninger, sjekk med din lege.

bare Tilgjengelighet Rx Resept

Glucagon Novo Nordisk bivirkninger

Glucagon Novo Nordisk (glukagon)

Graviditet Kategori B Ingen påvist risiko hos mennesker

CSA Schedule N Ikke et kontrollert stoff

Godkjenning Historie Kalender Drug historie ved FDA

Hypoglykemi glukagon, diazoksid, Proglycem

Diagnostisering og Investigation glukagon, mannitol, arginin, L-Arginine, Lexiscan, Aplisol, Thyrogen, Tubersol, inulin, regadenoson, Gastrografin, Lipiodol Ultra-Fluide