Graves ‘sykdom årsaker

Graves ‘sykdom er forårsaket av en feil i kroppens sykdom-kampene immunsystem, selv om den eksakte årsaken til at dette skjer er fortsatt ukjent.

En normal immunsystem respons er produksjon av antistoffer utviklet for å målrette en bestemt virus, en bakterie eller annen utenlandsk stoff. I Graves ‘sykdom – av grunner som ikke er godt forstått – kroppen produserer et antistoff til en del av cellene i skjoldbruskkjertelen, et hormonproduserende kjertel i halsen.

Normalt er i skjoldbruskkjertelen regulert av et hormon frigjøres ved en liten kjertel i bunnen av hjernen (hypofyse). Antistoffet assosiert med Graves ‘sykdom – thyrotropin receptor antistoff (TRAB) – fungerer som det regulatoriske hypofysehormon. Det betyr at TRAB overstyrer den normale reguleringen av skjoldbruskkjertelen, forårsaker en overproduksjon av skjoldbrusk hormoner (hypertyreose).

Årsak til Graves ‘ophthalmopathy

Denne tilstand resulterer fra en opphoping av visse karbohydrater i huden – årsaken til som også er ikke kjent. Det ser ut til at det samme antistoff som kan føre til tyreoidforstyrrelser kan også ha en “attraksjon” til vev som omgir øynene.

Graves ‘ophthalmopathy vises ofte på samme tid som hypertyreose eller flere måneder senere. Men tegn og symptomer på ophthalmopathy kan vises år før eller etter utbruddet av hypertyreose. Graves ‘ophthalmopathy kan også oppstå selv om det er ingen hypertyreose.