helbredelig kreft: prostata, skjoldbruskkjertelen, testikler, melanom, bryst

Det er ingen garantier når det gjelder kreft utvinning. Men leger har større suksess med å finne og behandling av enkelte typer av sykdommen enn andre. Noen er sakte begynner å bruke en annen “C” ord for kreft: “kur.

Forekomst og Mortalit; Estimert nye tilfeller og dødsfall fra vaginal (og andre kvinnelige genital) kreft i USA i 2014: [1; Nye tilfeller: 3,170; Dødsfall: 880; Karsinomer i skjeden er uvanlige svulster som omfatter ca. 1% av kreft som oppstår i kvinnelige genitalia [1,2.; Tidlig stadium svulster er ofte kureres med lokale modalitet behandlinger, men det er ingen standard behandling av dokumentert effekt for metastatisk sykdom. En stor andel (30% -50%) av kvinner med …

Det benchmark betyr ikke at du ikke kan dø av kreft eller at du ikke fortsatt har det i kroppen din, men det er et godt tegn.

Her er fem kreftformer hvor det er sterkere håp for å bli frisk.

Folk i live 5 år etter diagnose: Nesten 100%

Hva gjør sjansene for utvinning bra? Mange prostatakreft vokser sakte eller ikke i det hele tatt. Når det skjer, er de ikke er skadelig nok til å trenge behandling. Mange menn med disse typer svulster kan leve i årevis uten problemer. De ofte dø av noe annet enn sin kreft.

Når er en kur mindre sannsynlig? Når kreften sprer seg (kalt metastatisk kreft), er det mye vanskeligere å behandle. En liten andel av prostatakreft kan bevege seg raskt for å fjerne deler av kroppen. Når det skjer, bare 28% av menn lever 5 år etter at de er diagnostisert. Den gode nyheten er at leger vanligvis fange mest prostata kreft tidlig før de sprer seg.

Har screening hjelp? Det er to hovedmåter å sjekke for prostatakreft. Den ene er den digitale endetarms eksamen, når legen din sjekker inni bunnen med en hansker finger. Den andre er en blodprøve som heter PSA-test, som måler nivået av et protein som er ofte høyere hos menn med prostatakreft. Ptil kan gå opp for andre enn prostatakreft grunner, så noen medisinske grupper sier menn som har en normal risiko for sykdom bør ikke få testen. Snakk med legen din om du trenger testing. Alltid la ham vite hvis du oppdager noen problemer som problemer tisser eller blod i tisse. Disse kan være symptomer på kreft eller andre prostata problemer.