horehound

Vanlige navn: Horehound også er kjent som hoarhound og hvit horehound.

Effekt-sikkerhetsgodkjenning

OO … Ethno eller andre bevis på effekt.

sikkerhetsgodkjenning

Horehound er innfødt til Europa og Asia og har blitt naturalisert til andre områder, blant annet USA. Det er en flerårig, aromatisk urt av mynte familien. Anlegget har ovale blader dekket med hvite, ulne hår, og bærer små, hvite blomster.

Bladene og blomster topper av horehound har lenge vært brukt i hjem rettsmidler som en bitter tonic for forkjølelse. Horehound har vært brukt tradisjonelt som en slimløsende og fortsetter å finne et sted i hoste pastiller og kalde forberedelser. Det nå brukes hovedsakelig som smakstilsetninger i likører, godteri og hoste drops. I tillegg ble ekstrakter av planten som brukes for behandling av tarmparasitter, og som en diaphoretic og vanndrivende. En annen slekt, svart horehound (hunderot), er et illeluktende-odored staude innfødt til Middelhavet området som noen ganger brukes som et tilsetningsstoff av hvitt horehound.

Borremynte har vært brukt som en vasodilator, diaphoretic, vanndrivende, og behandling av tarmparasitter. Innledende dyrestudier indikerer at horehound kan ha hypoglykemiske effekter og kan påvirke galle sekresjon. Den flyktige oljen av borremynte har blitt rapportert å ha slimløsende og vasodilaterende effekt. Bevis er begrenset på følgende medisinsk bruk.

Horehound er gitt for fordøyelsesproblemer som en rå urt med en daglig dose på 4,5 g og som presset juice av gras på 30 til 60 ml.

Kontra har ennå ikke blitt identifisert.

Informasjon vedrørende sikkerhet og effekt ved graviditet og amming mangler. Unngå bruk. Horehound har emmenagogue (for å stimulere menstruasjonsblødning) og mislykket effekter.

Ingen godt dokumentert.

Store doser kan forårsake hjerteuregelmessigheter.

Marrubiin (flyktig olje) har en LD50 på 370 mg / kg når de administreres oralt til rotter.

Referanser