hvordan har medfødt hjertefeil diagnostisert?

Alvorlig medfødt hjertefeil vanligvis er diagnostisert under svangerskapet eller rett etter fødselen. Mindre alvorlige defekter ofte ikke diagnostisert før barna blir eldre.

Mindre feil har ofte ingen symptomer. Leger kan diagnostisere dem basert på resultater fra en fysisk eksamen og tester gjort for en annen grunn.

Pediatric kardiologer er leger som er spesialister i omsorgen for babyer og barn som har hjerteproblemer. Hjerte kirurger er spesialister som reparere hjertefeil ved hjelp av kirurgi.

spesialister Involvert

Under en fysisk eksamen, vil legen

Fysisk eksamen

Ekkokardiografi (ekko) er en smertefri test som benytter lydbølger for å skape et bevegelig bilde av hjertet. Under testen lydbølgene (kalt ultralyd) sprette av strukturer av hjertet. En datamaskin konverterer lydbølgene inn bilder på en skjerm.

Echo tillater legen å tydelig se noe problem med måten hjertet er dannet eller hvordan det fungerer.

Ekko er en viktig test for både diagnostisering av et hjerte problem og etter problemet over tid. Testen kan vise problemene med hjertets struktur og hvordan hjertet reagerer på disse problemene. Echo vil hjelpe barnet ditt kardiolog avgjøre om og når behandling er nødvendig.

Under graviditet, hvis legen mistenker at barnet ditt har en medfødt hjertefeil, foster ekko kan gjøres. Denne testen bruker lydbølger for å skape et bilde av barnets hjerte mens babyen fremdeles er i mors liv.

Fetal ekko vanligvis utføres ved ca. 18 til 22 ukers svangerskap. Hvis barnet ditt er diagnostisert med en medfødt hjertefeil før fødselen, kan legen planlegge behandling før barnet er født.

En EKG er en enkel, smertefri test som registrerer hjertets elektriske aktivitet. Testen viser hvor fort hjertet slår og dens rytme (jevn eller uregelmessig). En EKG registrerer også styrken og timingen av elektriske signaler som de passerer gjennom hjertet.

En EKG kan oppdage om en av hjertets kammer er forstørret, noe som kan bidra til å diagnostisere et hjerte problem.

En brystet x ray er en smertefri test som skaper bilder av strukturer i brystet, som hjerte og lunger. Denne testen kan vise om hjertet er forstørret. Det kan også vise om lungene har ekstra blodstrøm eller ekstra væske, et tegn på hjertesvikt.

For denne test blir en liten sensor festet til en finger eller tå (som et plaster). Sensoren gir et estimat på hvor mye oksygen i blodet.

Under hjertekateterisering (KATH-e-ter-ih-ZA-sky), en tynn, bøyelig rør kalt et kateter settes inn i en blodåre i armen, lysken (lår), eller halsen. Røret er gjenget til hjertet.

Spesielt fargestoff injiseres gjennom kateteret inn i et blodkar eller en av hjertets kammer. Fargestoffet tillater legen å se blodet strømmer gjennom hjertet og blodårene på en x-ray bilde.

Legen kan også bruke Hjartekateterisering for å måle trykket og oksygennivået inne i hjertekamrene og blodkar. Dette kan hjelpe legen finne ut hvorvidt blodet er å blande mellom de to sidene av hjertet.

Hjertekateterisering også brukes til å reparere noen hjertefeil.

Medlemmer av National Heart, Lung, and Blood Institute og Barnas National Medical Center diskutere den nye pediatrisk avbildning suite åpning ved Children Hospital, og hvordan det kan fremme vår evne til å diagnostisere og behandle medfødte hjertesykdommer.

Dette Google+ Hangout fra NHLBI har ledende forfattere fra et papir som ble publisert på nettet den 12 mai 2013, i tidsskriftet Nature, om den første storskala sekvensering analyse av medfødt hjertesykdom. Dette NHLBI-støttet internasjonal, multisenter forskningssamarbeid innsats bringer oss nærmere å forstå den vanligste typen fødsel defekt.

De ledende forfattere omtalt er: Dr. Bruce D. Gelb, direktør for Child Health and Development Institute ved Icahn School of Medicine ved Mount Sinai i New York City, Dr. Christine E. Seidman, professor i medisin og genetikk og direktør for Cardiovascular Genetics Center ved Brigham and Women Hospital i Boston og Howard Hughes etterforsker, og Dr. Wendy Chung, klinisk og molekylærgenetikk og direktør for klinisk genetikk ved Columbia University i New York City. Den hangout er moderert av Dr. Jonathan R. Kaltman, sjef for the Heart utvikling og strukturelle Sykdommer Branch i NHLBI Division of Cardiovascular Sciences og medforfatter av papiret.

diagnose~~POS=TRUNC

Les mer om denne forskningen og medfødt hjertesykdom her.

Jonathan R. Kaltman, MD, av NHLBI Division of Cardiovascular Sciences, og Richard Lifton, MD, Ph.D., leder for Institutt for genetikk ved Yale University, diskutere funnene fra den første store gensekvensering analyse av medfødt hjerte sykdom. Funnene, som ble publisert på nettet 12 mars 2013, i tidsskriftet Nature, vil informere fremtidig forskning på årsakene til medfødt hjertesykdom. Les den tilhørende pressemeldingen her.

Richard Lifton, M.D., Ph.D., leder for Institutt for genetikk ved Yale University, diskutere betydningen av Pediatric Cardiac Genomics Consortium, en internasjonal, multisenter forskningssamarbeid innsats støttes av NHLBI. Les den tilhørende pressemeldingen her.

Relatert Director Budskap