ingefær

Vanlige navn: Ginger også er kjent som ingefær, svart ingefær, og zingiberis rhizoma.

Effekt-sikkerhetsgodkjenning

OO … Ethno eller andre bevis på effekt.

sikkerhetsgodkjenning

En opprinnelig fra tropisk Asia, er dette flerårig dyrket i tropiske klima i Australia, Brasil, Kina, India, Jamaica, Vest-Afrika, og deler av USA. Den jordstengler, som blir brukt medisinsk og som en kulinarisk krydder, høstes på 6 til 20 måneder; smak og pungency øker med modenhet. Anlegget bærer en grønn-lilla blomst i terminal pigger; blomstene er lik i utseende til orkideer.

Medisinsk bruk av ingefær kan dateres tilbake til det gamle Kina og India. Referanser til bruken er funnet i kinesiske farmakopeer, den Sesruta skrifter ayurvedisk medisin, og Sanskrit skrifter. Etter ingefær kulinariske egenskaper ble oppdaget i det 13. århundre, ble bruken utbredt i hele Europa. I middelalderen, kjemikere anbefales ingefær for reisesyke, kvalme, bakrus, og oppblåsthet.

Det er mange tradisjonelle bruksområder for ingefær, men nyere interesse sentre på forebygging og behandling av kvalme. Ingefær kan spille en rolle i osteoartittisk smerte og kreft. Men det er begrenset klinisk informasjon for å støtte disse bruksområdene.

Ingefær har vært brukt i kliniske studier i doser på 250 mg til 1 g, 3 til 4 ganger daglig.

Kontra har ikke blitt identifisert.

Til tross for forsøk utført for å bestemme dens effektivitet i graviditetsrelatert kvalme, årsaker til forsiktighet eksisterer. Unngå bruk før sikkerheten er etablert.

Ingen godt dokumentert.

The United States Food and Drug Administration (FDA) vurderer ingefær å være et trygt kosttilskudd ( “generelt anerkjent som trygge”). Store doser bære risikoen for bivirkninger. Milde GI effekter, så som halsbrann, diaré, og irritasjon i munnen, har blitt rapportert. Rapporter fra arytmi og immunglobulin E (IgE) allergisk reaksjon er dokumentert.

Toksikologisk informasjon om bruk hos mennesker mangler.

Referanser