pappa og babyaktiviteter: hvordan fedre kan samhandle med babyer

Dads er mer og mer involvert i sine babyer og barnas liv. Det er flott for hele familien.

Babyens utvikling denne uken

Den lille utvikler sine sanser, hennes evne til å tenke og huske, og å forstå språk og kommunisere.

Babyen er å bli kjent med henne verden ved

Les for barnet ditt hver natt; Ta kontroll over bad tid (og tilhørende splash-and-play tid); Endre og mate babyen. Ikke bare for å hjelpe til, men for å være hands on så mye som mulig; Motstå fristelsen til å levere barnet av når hun skriker. Du vil snart finne dine egne måter å berolige henne.

Du lurer kanskje på om

Legge merke til om du svare på hennes rop og smiler på en forutsigbar og konsekvent måte. Hun lærer at verden er et trygt sted ved å være i stand til å stole på deg; Studerer hennes mest fascinerende første leketøy – hendene – og lære mer om hva de kan gjøre; Viser selektive preferanser. Hun kan glise på deg, forsiktig smiler til bestemor eller en barnevakt hun vet, og kan trekke bort eller gråte hvis noen vet hun ikke prøver å hente henne; Bygge hennes selvfølelse når du betaler oppmerksomhet til henne og ha “samtaler”.

Sikler. Mange foreldre anta deres baby skal få en ny tann snart. Men det er litt tidlig for det. Teething starter vanligvis mellom 4-7 måneder. Noen babyer bare sikle mye som starter på 4 måneder; Babyspråk. Det er lett å falle inn i et mønster av oohing og gooing på babyen. Men bland baby ord med massevis av voksent språk, og gradvis fase ut babyspråk; Er det for tidlig å begynne å lese til henne? Nei – gå for det! Gjør det til en vane, selv om barnet ikke kan forstå ordene ennå og ønsker å gnage boken.

Beskytte Baby fra Infectio; Baby Vision: Hva Your Baby Se; Hjelp til babyens Eksem

Tidlige tegn på hørsels Los; Beskytt barna: Få din Shot; Bakterier i barnehagen: Spørsmål til Ask