trenger du virkelig trenger å gå ned i vekt?

Så din favoritt jeans har fått litt for tettsittende for komfort. Kanskje du ikke klippe helt figuren i badedrakt som du gjorde for noen år siden.

Men vil du virkelig trenger å gå ned i vekt? Er du setter din helse i fare – eller bare frakte rundt litt harmløs ekstra polstring?

Standardsvaret er at du er overvektig hvis din body mass index (BMI) er 25 eller høyere, og overvektige hvis din BMI er 30 eller høyere. Men noen ny forskning er forvirrende vekt-og-helse problemet litt.

En studie publisert i den 20 april utgaven av The Journal of Medical Association (JAMA) fant at folk som har BMI sette dem inn i overvekt kategorien faktisk hadde en lavere risiko for død enn folk i normalvektgruppe. (Folk som ble ansett overvektige hadde fortsatt en økt risiko for død.)

Hva er din livsstil? Regelmessig fysisk aktivitet og et sunt kosthold er viktig, uansett hva din vekt eller BMI; Hva er din familiehistorie? Hvis en nær slektning har en historie med høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes, eller andre vektrelaterte sykdom, er det viktig å være oppmerksom på vekten din; Hva er din vekt historie? Folk som konsekvent har gått opp i vekt i løpet av årene må være forsiktig. Eksperter sier din BMI bør ikke øke dramatisk, selv når du blir eldre. Selv moderat vektøkning i voksen alder kan øke risikoen for diabetes; Hvordan er vekten fordelt? Vekt fått over hoftene – den såkalte “eple” form – kan være problematisk. I både menn og kvinner, kan større mager signalisere problemer; Hva er din midje størrelse? National Institutes of Health har fastslått at en livvidde på over 40 inches i menn og over 35 inches i kvinner innebærer en helserisiko, spesielt hos personer med BMI fra 25 til 34,9 (overvekt kategori). Klær størrelse er ikke en god indikator på vekt eller helse, siden størrelsene varierer med forskjellige produsenter. Men du kan bruke dine egne klær – kanskje en favoritt par bukser – som en personlig mål på vekten din; Hva er din helse profil? Hvis kolesterol og blodtrykk er høye og din BMI faller inn i overvektige eller fete kategori, er det viktig å gå ned i vekt. Hvis din BMI er i den høye enden av sunn eller i lav overvekt rekkevidde, er det en god idé å snakke med legen din om vekttap er riktig for deg; Hvordan føler du deg? Seriøst vurdere vekttap hvis du er overvektig og har felles problemer, kortpustethet eller andre helsemessige problemer som begrenser din dag-til-dag lever.

“Når vi så på overvektige gruppen â € | vi fant ut at denne gruppen ble assosiert med færre enn forventet antall dødsfall,” sier studie forfatteren David F. Williamson, PhD, senior epidemiolog ved Diabetes Division av CDC. Betyr det at hvis du er overvektig, men ikke overvektig, bør du slutte å bekymre deg for å miste de ekstra pounds? Eksperter som snakket med ga oss noen svar – sammen med sju spørsmål du bør stille deg selv.

sunne, deilige oppskrifter, fra og spise godt magasin.

Mens du trener, bør du regne mellom …