venter tvillinger: felles arbeid bekymringer

Hvis du arbeider utenfor hjemmet og planlegger å gå tilbake til jobb etter å ha tvillinger, det er mye planlegging og organisering som du bør gjøre før du går ut i svangerskapspermisjon.

Arbeid bekymringer å tenke på inkludere

Ifølge loven må alle amerikanske selskaper som ansetter 50 eller flere personer tilby kvinner venter barn minst 12 uker av fødselspermisjonen – men den tiden er ikke nødvendig å bli betalt.

Kun 8% av selskapene i USA har noen form for betalt fødselspermisjon, noe som betyr at det er sannsynlig at du vil enten gå tilbake til arbeidet før du virkelig føler deg klar, eller du vil bli tatt ulønnet permisjon. Så snart du blir gravid – eller selv når du bare planlegger en graviditet – det er en god idé å begynne å forske din arbeidsgivers retningslinjer.

Tips for halsbrann relie; Sunn Diapering: Den grunnleggende; Tannlege besøk for gravide

Noen kvinner tar litt tid før barnet er født til FORBEREDELSER; andre bokstavelig talt vente til sine vann pauser for å dra på permisjon, resonnement at de ønsker å bruke hvert minutt av sin tildelte permisjon med sin nye baby.

Du bør også snakke med partneren din om permisjon han eller hun får, hvis noen. Ønsker du partneren din til å ta seg fri mens du er først hjem med tvillingene, for å hjelpe deg å justere, eller ville du heller han eller hun ta permisjon etter at du kommer tilbake til arbeid, forsinke (hvis bare ved et par uker) på trenger for utenfor barnepass?

I tillegg til offisielle fødselspermisjon, kan du være i stand til å brolegge sammen mer tid med barn som bruker ferie, sykefravær, uførhet, eller andre dager. Spør hva som er tillatt.

Du kan også be din arbeidsgiver om alternativer for når du kommer tilbake som kan gi deg mer tid med barna dine, for eksempel

Hvis du har noen troverdige kolleger ved samme selskap som allerede har gått gjennom fødselspermisjon der, er det en god idé å be om deres råd om hvordan de klarte, hva som fungerte for dem, og hva de skulle ønske de kunne gjort annerledes.

Sunne oppskrifter minus Heartbur; Beskytt familien din mot Germ; Flau av inkontinens?