vold-how for å hjelpe

Mange ofre for vold i hjemmet er villige til å snakke om sitt forhold når de blir kontaktet i en snill og forståelse måte. Men ikke konfrontere et offer hvis personen ikke er klar til å snakke. La personen vite at du er villig til å lytte når han eller hun ønsker å snakke. Vær forstå hvis personen ikke er i stand til å forlate. Han eller hun vet ofte situasjonen best, og når det er tryggest å forlate.

Minn offeret at vold er mot loven, og at hjelp er tilgjengelig. Du kan være i stand til å hjelpe et offer forstå hans eller hennes valg. Vær villig til å hjelpe på noen måte du kan med transport, penger eller barnepass. Oppmuntre din venn å snakke med helsepersonell.

Den farligste tiden for et offer for vold i hjemmet kan være når personen forlater en fornærmende forholdet, så noen råd om å forlate må være kunnskapsrik og praktisk. Oppmuntre offeret å få råd fra en advocacy byrå med erfaring på området vold i hjemmet.

Hjelpe en person kontakt lokale familievoldsgrupper er et viktig skritt. Hvis du kjenner noen som blir misbrukt, ringe National Domestic Violence Hotline på 1-800-799-SAFE (1-800-799-7233) eller se National Coalition Against Domestic Violence hjemmeside www.ncadv / ressurser / StateCoalitionList. php for å finne nærmeste programtilbud ly og juridisk støtte. Det finnes mange programmer over hele landet som gir muligheter for sikkerhet, advokatvirksomhet, støtte og nødvendig informasjon og tjenester.

Her er noen andre måter å hjelpe

Oppmuntre og hjelpe din venn utvikle en plan for å bo trygt mens du er i en fornærmende forholdet; Hjelp hvis vennen din er klar til å forlate en voldelig forhold; Lær om hvordan han eller hun kan være trygg når du forlater.